ENH-Serviceavdeling

Meny
Vår serviceavdeling tar seg av ditt oppusningsbehov, bygging av tilbygg eller bare skifting av vindu. Vi har de fleste godkjenninger for renovering av bygg, bad, kjøkken osv.
Vi benytter oss av Proresult AS sitt timeregistreringssystem for bedre kontroll på våre prosjekter, samt mannskapsregistrering på anleggsområde.
Vi har nå knyttet våre systemer opp mot boligmappa.no og sender all dokumentasjon på utført arbeid i direkte til din boligmappe. Boligmappa.no er boligens servicehefte på nett og er gratis for alle norske boligeiere

www.boligmappa.no

Renovering

Eiendom & Norske Hus AS kan renovere huset ditt både utvendig, innvendig, under og over. Vi leverer totalentreprise på renoveringen, der du får ett firma å forholde deg til under hele renoveringen - dvs at det blir lettere for deg som byggherre.

Rehabilitering

ENH utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Legging av gulv

ENH utfører maling, pussing og nylegging av gulv, og har lang erfaring innen dette.

Utskiftning av vinduer

Har du et eller flere eldre vinduer som er modne for fornying? ENH skifter alle typer vinduer, rimelig og effektivt.

Utskiftning av dører

ENH monterer alle typer dører, som blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.

Utskiftning av kledning

ENH skifter husets utvendige kledning for deg. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris. Dersom du ønsker det, kan vi skaffe til veie ferdig grunnet kledning. På denne måten er det mindre sjanse for at kledningen blir skadet dersom det regner før du har fått malt den.

Taktekking

Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. ENH legger nytt tak før dette problemet oppstår. Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje.

Restaurering

Har du et gammelt hus du ønsker å bevare i original stil? Har huset fått manglende med vedlikehold de siste årene? Ved restaurering bytter vi ut ødelagte deler ut med nye kopier i friskt materiale. At restaurering foregår på riktig måte, er svært viktig. Uerstattelige verdier går ofte tapt dersom man ikke vet hva man har med å gjøre, eller hvordan man skal behandle bygningen. Vi har lang erfaring innen restaurering.

Copyrigth 2016 - All rigths Reserved
Eiendom & Norske Hus AS | Terminalgata 17, 9019 Tromsø
E-Post: post@enhas.no | Telefon: 4000 1921